10 Temmuz 2009 Cuma

REFERANSLARIM

Blogumuzdan alışveriş yapan arkadaşlarımızın yorumlarını bırakabilecegi bir bölümdür..

Blogumuzdan alışveriş yapmak isteyen ama cesaret edemeyen arkadaşların yapanlarla fikir alışverişinde bulunabilmesi için açılmıştır...Gelen talepler dogrultusunda...

Blogumuzdan alışveriş yapan tüm arkadaşların yorumlarını bekliyoruz..

.....................................................................


6 yorum:

  1. 3-4 Hafta önce avon.com'dan parfümlere indirimde olan ürünlere bakıyordum.kampanyalı olan ve işime yarayacak ürünlerin kod numarasını ve fiyatlarını bir kenara yazdım.hatta avona msj attım bilgi edinme amaçlı. aradan bir hafta geçmesine rağmen "en kısa zamanda size temsilcimiz yönlendirilecektir"den başka bişey gelmedi.

    YanıtlaSil
  2. Ne oldu nasıl oldu tesadüfen bu siteyi buldum (tabi öncesinde gitti gidiyor gibi bisürü sitelere de baktım…) ben temsilci fiyatından almayı bırak, sorularıma cevap gelse katalog fiyatından alacaktım.burada da fiyatları görünce cok sevindim ne yalan söyleyeyim. Cbox'a isteklerimle ilgili msj attım.

    YanıtlaSil
  3. Ertesi gün arkadaşım saolsun hemen eklemiş ve sorduğum her türlü soruya mailimden detayıyla yanıt vermişti.İlk başta insan bir tedirginlik yaşıyor mutlaka ama nedense ben admin arkadaşımdan hiçbir şekilde aksi elektrik almadım. neyse yazışa yazışa bi baktım alacağım 4-5 parçalık ürün oldu 11-12 parça.okadar güzel detay ve bilgi veriyor ki şuda olsun buda olsun diyo insan.

    YanıtlaSil
  4. bana güvendiğin vede yazmış oldugun yorumların için çok çok teşekkür ederim..güle güle kullan canım ürünlerini...

    YanıtlaSil
  5. bennde daha önce alışverıs yapdım sorunsuz bı alısverıs olldu guvenebılırsınız arkadaslar

    YanıtlaSil
  6. arkadaslar ben de birseyler almak istiyorum fakat nasıl alıcaz anlayamadm bana yardımcı olurmusunuz :(

    YanıtlaSil

Yorum Yazmak İsteyenler;
Blogger veya Google hesabınız yoksa yorum bölümündeki seçeneklerden Adı/URL'yi seçerek sadece Adı bölmünü doldurarak yorum gönderebilirsiniz.