27 Ağustos 2009 Perşembe

zayıflamadiyet.com 'la Hem Zayıflayın Hemde Hediye Kazanın


Aramıza daha yani yola çıkmış bir site olan zayıflamadiyet.com , diger sitelere nazaran daha hareketli başladı yola.. Arkasına aldıgı sponsor baglantılarla , gerekse üyeliğinin ücretsiz olmasıyla şimdiden kendini kanıtlamış bulunmaktadır.. Umarım hep böle devam eder.. Ayrıyetten dagıttıgı hediyelerde yanında cabası ..Zayıflamadiyet.com kendilerinin tanıtımı şöle:

..............................................

" Zayıflama Diyet Paylaşım Platformu, Zayıflamak isteyen ve Diyet Programları konusunda Bilgi Alış Verişi yapmak isteyen insanlara yönelik hazırlanmış bir Paylaşım Sitesidir.
Aynı şekilde son zamanlarda popüler olan ve ciddi başarılara imza atan zayıflama ürünlerinin, olumlu-olumsuz etkilerini kullanıcıların yorumlarına bırakmayı hedefleyen bir Paylaşım Platformudur.
ZayıflamaDiyet.Com Yönetimi Site İçerisinde yapılan yazılar konusunda hiç bir Ticari Amaç Gütmemekte ve Hiç bir Karalama yöntemine yönelme eylemine girmemektedir.
Amaç Sadece, Zayıflama ürünleri ve Diyet Programları konusunda bilgi alış verişidir.
İçeriklerin Dışında ZayıflmaDiyet.Com Sponsor, Ana Sponsor ve Reklam Alma Hakkını elinde tutar.Yapılan Ürün Reklamlarının yan etkileri ve uygunsuz bulunmasının tespiti halinde Zayıflama Diyet.com Reklam yayınını kaldırma hakkını Reklam Verene Haber Vermeksizin kullanır.
Saygılarımızla,Zayıflama Diyet Yönetimi "
......................................................
Ayrıca çok yakında bir kampanyası var duyurmak isterim ... Bunun yanında hediyeli anketlere katılarak Göğüs Ucu Kapatıcı , Termal Sauna Tuz , Termal Kemer kazanma şansını yakalayabilirsiniz..


Siteye üye olmak için TIKLAYINIZ..
Zayıflamadiyet.com' a avonsatislari.blogspot ailesi olarak başarılar dileriz..
...............................................

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yazmak İsteyenler;
Blogger veya Google hesabınız yoksa yorum bölümündeki seçeneklerden Adı/URL'yi seçerek sadece Adı bölmünü doldurarak yorum gönderebilirsiniz.