22 Temmuz 2009 Çarşamba

Lady’s Box a Üyelik Ücretsiz Numuneler Kazandırıyor!!!

Lad's Box ile Numunler Ve Hediye Çekleri

Lady’s BOX.com a üye olun, KOZMETİK, BAKIM, SAĞLIK, GIDA, PARFÜM, TEMİZLİK, HİJYEN, MODA v.b ürün, tester ve hediye çekleri ile dolu Lady’s Box kutularınız Ücretsiz Olarak evinize yada işyerinize gelsin . Onlarca değişik markaların YÜZLERCE değişik ürünlerini, testerlarını ve hediye çeklerini TAMAMEN BEDAVAYA alın ve kullanın .

İlk Kutu Gönderimi 1500 Üye Sayısına Ulaşıldıktan Sonra Başlayacaktır...

Lady's Box, ilk kutularını 1500 üye sayına ulaştığında göndermeye başlayacaklar. Kutunuz kargoya teslim edildiği gibi, e-mail adresinize BİLGİLENDİRME MAİLİ yollanacaktır site tarafından . Bilgilendirme maili size ulaştıktan sonra, 4 İŞ GÜNÜ içerisinde kutunuz adresinize ulaşmaz ise, Kutum Gelmedi linkine tıklayınız ve sayfada ki kutucuğa E-Mailinizi yazarak GÖNDER butonuna basılması gerekiyor . En kısa zamanda kutunuzun nerede olduğu hakkında size bilgi verilecek site tarafından .

Hemen Şimdi ÜCRETSİZ Üye Olun !

"İlk kutu gönderimi sadece İLK 1500 üyemiz içindir . Elinizi çabuk tutun, HEMEN ÜYE OLUN ! Daha sonraki kutu gönderimlerinden, bir sonraki kutu gönderim tarihine kadar, LADYSBOX.COM a Üye Olan Tüm Üyelerimiz yararlanabilecektir . "

Üyelik için TIKLAYINIZ...


----------------------------

5 yorum:

  1. ben de üye olmak istiyorum acaba bana da bu testırlardan verilecek mi ? çünkü ben eltim aracılığı ile form doldurup üye olacağım bu kampanya internetten üye olanlar için mi geçerli bilmiyorum bu sorumun cevabını burda bulabilir miyim?

    YanıtlaSil
  2. 1500 kişi dolmuş şuan için numuneler için firmalarla görüşmeler içindelermiş..En yakın zamanda numune dagıtımına geçilcegini söylüyolar. Kutu dagıtımına başlandıgında burdan sizlere haber ederim..

    YanıtlaSil
  3. alew hanım isterseniz kendiniz araya aracı koymadan da direk üye olabilirsiniz..İnternetten üyelik gerekli çünkü size gönderilen ürünlerle ilgili anketi sizin doldurmanız gerek..

    YanıtlaSil
  4. Ürnlerde neler oluyo tanıtım ürünler isanırım..

    YanıtlaSil
  5. merhaba abone olmaya calıstım ama sorun cıkıyor olamıyorum konuyla ılgılı yardımcı olursanız sevınırım

    YanıtlaSil

Yorum Yazmak İsteyenler;
Blogger veya Google hesabınız yoksa yorum bölümündeki seçeneklerden Adı/URL'yi seçerek sadece Adı bölmünü doldurarak yorum gönderebilirsiniz.