24 Haziran 2009 Çarşamba

BANAYOLLA.COM TIKLA ÜCRETSİZ HEDİYENİ YOLLASINLAR

BANAYOLLA BUTONUNU TIKLA HEDİYEYE SAHİP OL...

Yeni sistem hediye dagıtma sisteminin kullanıldıgı örnek bir sitedir.Site yeni kurulmasına ragmen üye sayısı giderek artmaktadır.Diger sitelerden farklı olarak üyelik ücretsiz, hediye kazanırsan kargo ücretsiz.Hiç bir ücret talep etmeyen bu sistem üyelerinin sayesinde tutcak gibi gözüküyor.Size sadece banayolla butonuna basmak kalıyor.

Banayolla.com Nedir?
Banayolla, eğlenerek hediye kazanmaktır!

Güzel, Peki nasıl?
Çok basit. Üye olun, daha sonra ürün sayfasındaki banayolla butonuna tıklayın. O ürün için ayrılan süre dolduğunda, sistem bana yolla diyenlerden birine hediyeyi göndersin.

Ücret ödememiz gerekiyor mu?
HAYIR! Ne talep ederken, ne hediye kazanırken, ne de kargo ile teslim alırken hiçbir ücret ödemiyorsunuz. Adı üstünde, hediye...

Süper ama nasıl güvenebilirim?
Banayolla sistemi el değmeden, sıhhi ortamlarda üretilmiştir. Yani tamamen otomatik olarak çalışır. Böylelikle hediye dağıtımında insan faktörü ortadan kalkar. Hediye verilecek kişiyi sistem seçer. Seçimden sonra da tamamen şeffaf bir şekilde tüm talep listesi banayolla.com üzerinden görülebilir. Ayrıca hediye kazanan kişiler banayolla.com üzerinde ilan edilir.

Bu "banayolla sistemi" de ne ki?
Ana sayfada göreceğiniz ürünün hemen altında "banayolla" butonu vardır. Üye girişi yaptığınızda bu buton aktif hale gelecektir. Her ürün için o ürüne özel tıklama periyotları belirlenmiştir. Örneğin bazı ürünler için 15 dakikada bir kez tıklayabilirken bazı ürünlere tekrar tıklayabilmek için yarım saat, bazı ürünler için ise bir saat beklemeniz gerekebilir. Her tıklayışınızda talep listesine eklenirsiniz. Bu şekilde tüm kullanıcılar tıklama sırasına göre talep listesine eklenir. Her ürün sistemin düzenlediği, belirli bir talep sayısı için açıktır. Önceden belirlenmiş talep sınırına ulaştığında ürün kapanacaktır ve yine daha önceden belirlenmiş sıradaki kişiye ürün hediye edilecektir.

Bir örnek verseniz?
Diyelim ki ürün 40 bin talep için açık olacak şekilde belirlenmiş. Tüm kullanıcılar ürün vitrine çıktığı andan itibaren tıklamaya başlıyorlar. Belirli periyotlarlar ile bir kez tıklanabildiği için ürün açık olduğu müddetçe sürekli siteyi ziyaret edip tekrar tıklarsanız kazanma şansınızı da arttırmış oluyorsunuz. 40bin tıklamaya ulaşıldığında, 20 bin'inci tıklamış olan kişiye hediye veriliyor. Her şey bu kadar basit!

Sadece bir kere "banayolla" desem olur mu, yoksa her saat tekrar butona tıklamam mı gerekiyor?
Bir kere tıklarsanız listeye bir kez girersiniz. Yine şansınız olacaktır tabi, fakat ürünün 10 saat kaldığını düşünürsek 10 kez tıklama size çok daha büyük bir şans getirecektir.


Belirlenmiş periyotlarda bir kereden fazla tıklayamaz mıyız?
Malesef. Amaç eğlenmek ve kazanmak.Herkesin eşit şanslara sahip olmasını istiyorlar.


Ürünün ne zaman vitrinden kalkacağını nereden görebiliriz?
Göremiyorsunuz. Her şey bir anda olup ve bitiyor. Belirtilen talep sayısına ulaşıldığında ürün vitrinden kalkıyor ve yerini yenisine bırakıyolar. Onun için her an tetikte olun!

Hediyemi nasıl teslim alırım?
Hediyenizi kazandığınızda sizinle hemen iletişime geçiliyor ve bilgi veriliyor. Eğer Ankara'daysanız isterseniz elden teslim alabiliyorsunuz. Onun dışında, kargo ile adresinize kadar teslim edilecektir.


Ben yanlış bir telefon numarası ve adres verdim ama hediye kazandım. Ne olacak?
Hediyenizi malesef alamıyorsunuz. Sizin yerinize yedek talihlilerden biri hediyeye sahip oluyor. Onun için bilgilerinizin doğru olmasına mutlaka dikkat edin.

Banayolla demek için TIKLAYINIZ...

(NOT: Site ne yazıkki internet explorer 6 çalışmıyor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yazmak İsteyenler;
Blogger veya Google hesabınız yoksa yorum bölümündeki seçeneklerden Adı/URL'yi seçerek sadece Adı bölmünü doldurarak yorum gönderebilirsiniz.